NEKAJ NOVEGA IN NEKAJ STAREGA!


PETEK:
Bil je pravi ustvarjalni vikend, ki se je začel že v petek, saj sem obiskala Marinino delavnico, ki je bila fenomenalna in sama sem bogatejša za tri voščilnice preko katerih nam je Marina prikazala veliko novih tehnik, tako da deklica obvlada!
SOBOTA:
Kaj je lepšega, kot da te obišče sestra, vsa navdušena, s polno škatlico suhih rožic, ki jih je sušila v ta namen in pravi; zdaj pa akcija. In sva ustvarjali. Izdelali sva spodaj videne obeske in za prvič sva bili prav pozitivno presenečeni.



Prav zanimivo se je prepustiti in malce preklopiti iz čestitkanja in fimanja, a vseeno bom pokazala čestitki, ki jih bom poimenovala osnutki. Saj sem želela biti natančna, a ni tako zelo preprosto uskladiti odtis in pripadajočo srajčko.  Potem ko ti ne gre, tudi odtis s katerim se mučiš, ga bleščiš in je fulllllllllll lep, nalepiš malo postrani in se jeziš, a potem na vse skupaj pozabiš, ko ti vse tri nečakinje naenkrat naredijo; vauuuuuuuuuuu, tako lepe voščilnice pa še nisem videla. Od nekje pride energija in vem, da mi ne bo dalo miru, da bom ponovila in takrat bo v nulo. Ravno »ponečedki« so dobra šola iz katere se vedno kaj naučimo.
NEDELJA:
.


Bil je lep vikend in nastalo je še nekaj najinih obeskov;
Upam, da sem bila letos dovolj pridna in da mi bo Božiček uresničil željo o prenovljeni spletni strani Metuljčice, ki bo odprla tudi spletno trgovinico in ravno tisto pikico na i, ki mi je manjkala pri odločitvi je dodala moja ljuba sestrca, a več o tem v veselem decembru.
Lep dan.
 

Komentarji

Oseba Helena sporoča …
Ooo, vse to je nastalo v tem vikendu??? Neverjetna si in vse ti je krasno uspelo. Zato ne vem, kaj jamraš :)? Posušeni cveti, ujeti na obesek in uhane - super ideja in res vama je šlo!
Oseba Mojca sporoča …
Uau kako lepi izdelko tako fimo kot čestitke. Držim pesti, da božiček usliši tvoje želje ;) LP
Oseba Vladuška sporoča …
Ti obeski so vama res super uspeli in lepo sta ujeli cvetlice in listke :) Zakaj pa bi bilo to osnutki? Ravno tako jih lahko uporabiš. Res pa je, da se z vsakim izdelkom naučimo kaj novega.