Ko me inspirira # 13

Dovzetna oziroma intuitivna in sebi zvesta ženska začuti, kdaj je čas za mirovanje in kdaj je čas za kreativnost, kdaj je čas, da se potopi v globine svoje duše, se osami, da hodi po hodnikih svoje podzavesti in kdaj je čas za razcvet ustvarjalne energije.
Ven me vleče, no pa saj je tudi to neke vrste ustvarjanje.  Po pravici povedano, imam  pravi nered in bi morala »udariti kakšno generalko«. Bi pa rada tudi papirčakala, fimala…………, a sem zvečer že malce utrujena in si rajši »pasem očke« v pravem razcvetu ustvarjalne enegije, ki jo najdem na čudovitih blogih ustvarjalk. Hvala dekletom, ki pripravljajo izzive, ki z nami delijo svoje znanje in nam dajejo inspiracijo.  
Mihaela je čudovita ženska, v svoji ustvarjalni trgovini se z dušo in srcem trudi zadostiti željam, nam zahtevnim kupcem.   Seveda ne morem mimo Art-a. Če le utegneva skupaj poklepetava ob kavici. Ponavadi jo razveselim s kakšno rožico, ki se je iskreno razveseli in me potem pokliče, da so se tisti popki v zasajeni košarici že čisto razcveteli……. Vedno je nasmejana, polna energije in presenečenj, kar cenim pri ljudeh.  Pred kratkim sem prejela njeno darilo.  Čudovito šablono metuljčka, barve v prahu, ki še čakajo, da jih preizkusim in štampiljko ženske. Komaj sem čakala, da jo odtisnem.
Ta je   po Tinini in Vladkini inspiraciji. Najprej sem na samolepilni trak odtisnila motiv ter tagec,(glej napis for you). Motiv sem izrezala s škarjami, tag pa s hroščkom.  Potem sem štampiljko ženske odtisnila  še na papir, prekrila z istim izrezanim motivom ženske, dodala izrez taga in čez oba odtisnila rjavo ozadje. Malce sem še okrancljala, kar sploh nebi bilo nujno potrebno, ter izdelala voščilnico. 
Rada imam tehniko maskiranja, uporabila sem ga že tule in tule.
Ti dve pa sta za sodelavki in sem ju morala narediti kar od «danes na jutri«.



Komentarji

Oseba Ustvarjalni utrinki Tamara P. sporoča …
Čudovite so vse 3,
lp Tamara
Oseba Goga sporoča …
Wauuuuuuuuuu, čudovita dama, krasno si jo uporabila in ne vem katera izvedba mi je lepša.
Oseba Helena sporoča …
Ja, ta tehnika je res uporabna in mi je všeč končni učinek. Krasne dame so in srečni sodelavki, ker sta ju dobili.
Oseba Mojca sporoča …
kako lepo ti je uspelo in tale lična gospodična je tako zelo eleganta. krasno! lp
Oseba Simko sporoča …
Čudovita dama in krasno uporabljena!
Oseba oldpunca sporoča …
O, VAU! Zelo lepe so.
Oseba Danica sporoča …
Wow, zelo lepe gospodične!
Lp Danica
Oseba Andreja sporoča …
Krasne voščilnice so nastale in lepo si se lotila maskiranja :-))
Oseba Tina sporoča …
Kako čudovite in bogate voščilnice, zelo mi je všeč maskirani tagec in krasne barve! Hvala, ker si se nama pridružila pri izzivu.
Oseba moi sporoča …
A ni lepo, ko nas izzivi vrnejo nazaj v ustvarjalnico ;) Krasne čestitke si naredila in res je lepo imeti tako pozitivno prijateljico, ki te na koncu še obdari.
Oseba Janja sporoča …
Čudovite so vse tri. Ker pa ljubim barve :), mi je zadnja še posebej všeč. Lp
Oseba Vladuška sporoča …
Kako čudovito si zapisla prvi odstavek o tem, kako ženska začuti kdaj je čas za kaj. Tudi jaz sem danes bila za spremembo ustvarjalna na balkonu in sadila rožice, sem zelo zadovoljna z izgledom :))) Sem pa vesela, da sva te s Tino spravili tudi v ustvarjalnico in krasno si uporabila tehniko maskiranja. Uživaj!
Oseba suzana sporoča …
Kot bi lahko napisali, da v ljubezni ima ženska ožje obzorje kot moški. Toda ženska ga bolj izpopolnuje. Ve kaj želi in to ustvari. Voščilnice so čudovite. Želim ti še veliko novih izpoplnitev in novih idej, da nas očaraš kot vedno.
Oseba helena sporoča …
Čudovitke!