LEPI TRENUTKI-PRVO SVETO OBHAJILO


V življenju imamo veliko lepih dni, takrat želimo lepe trenutke deliti z prijatelji, znanci, sorodniki, zato jih preko vabil vabimo na praznovanja.
V veselje mi je bilo izdelovati vabila za Adriano, ki bo v maju prejela prvo sveto obhajilo.
Letos je pri nas toliko lepih trenutkov, ki za seboj seveda potegnejo tudi obveznosti, da bom APRILSKO temo meseca poimenovala – LEPI TRENUTKI…..







Komentarji

Oseba Ne-Ja sporoča …
Zelo so lepa vabila! Prvoobhajanka bo zagotovo zelo vesela :)
Oseba oldpunca sporoča …
U, kako lepa, nežna vabila si ustvarila! Zelo lepo imaš organiziran ustvarjalni kotiček :-) Pri meni je vedno kaos, ko ustvarjam :-))
Oseba Martina sporoča …
Predivne pozivnice si napravila.
Lp, Martina
Oseba Helena sporoča …
Oooo, kakšna vabila! Vsako fotko sem si posebej podrobno ogledala, da sem videla, koliko dela in časa si vložila v njihovo izdelavo. Všeč mi je embosirana oblekica angelčka. Za v okvir so!
Oseba Vladuška sporoča …
Wow, vidim da si si znova zadala veliko dela. Ampak koncni rezultat je odlicen. Zelo lepo si naredila.
Oseba moi sporoča …
Lepi trenutki in lepa vabila.
Oseba Adrijana Knez sporoča …
Metuljčica...zeloooo lepa vabila...tudi jaz sem šla podrobno od fotke do fotke in res je vlozenega ogromno dela ...zelo si pridna...tudi vabila za birmo so čudovita :)...te bom začela kar redno spremljati, ker imaš čudovite izdelke. Hvala, ker si se oglasila tudi v mojem ustvarjalnem kotičku. Pozdravček iz Koroške, Jana
Oseba Janja sporoča …
Oooo koliko čudovitih vabil na kupu. Zelo si se potrudila. Lp
Oseba Hiška iz papirja sporoča …
Očitno si nas vse pritegnila z zgornjimi fotografijami, ker sem si tudi jaz podrobno ogledala vsako posebej. Občudujem te, veliko dela si si naložila, rezultat pa je res prečudovit! Krasne oblekice imajo tvoji angelčki :)
Oseba Danii sporoča …
Čudovita vabila si naredila :-)
Lp Danii
Oseba suzana sporoča …
Pri tvojih delih se res vedno vprašam, kako vse zmoreš. Ker vem koliko truda je vloženega, koliko kratkih noči je bilo v tem aprilu, da si pripravila vsa presenečenja. Pravi zgled si. In lepi trenutki......... ja naj jih bo še veliko tudi zate.