SILIKONSKI KALUP ZA POLIMERNO GLINO - VRT (GARDEN)



Naj predstavim še Silikonski kalupi za polimerno glino - vrt (Garden). Seveda sem se zaljubila v metuljčke, pa tudi ogrlica, ki sem jo preprosto pritisnila na  premo maso in ji dodala patino me je pozitivno presenetila.  Osnovo na desni strani sem izdelala s teksturno štampiljko Lise Pavelke – Cloode, ki sem vam jo predstavila v tej objavi.  Izdelava s kalupi je resnično preprosta, s kakšnim svojim pridihom ustvarjalnosti je prav hitro sestavljen kakšen kos nakita. Ker mi je Marina v paketku poslala tudi kazala za knjige in osnove za mobi obesek sem izdelala še te. Vam pokažem v naslednji objavi.



Upam, da sta vam ogrlici všeč in do naslednjič vas lepo pozdravljam.



Komentarji

Oseba oldpunca sporoča …
Čudoviti ogrlici si izdelala. Metiljčki so zelo lepi. :-)
Oseba Ne-Ja sporoča …
Čudoviti sta - sploh prva, ker ima noro dobro postavitev!
Oseba Helena sporoča …
Bogati in zelo lepi ogrlici. Kljub temu, da si uporabila kalup, je v njih toliko tvoje ustvarjalnosti, da sta obe nadvse unikatni.
Oseba Mojca sporoča …
uau, se kar ne morem nagledat tako je lepo!
Oseba Ana K. sporoča …
Zelo lepo!
Oseba suzana sporoča …
Lepi ogrlici in prava harmonija. Prekrasne oblike, saj je v njej skrita tista prava ideja. Pravi stik z naravo. Tvoje ustvarjanje vzgaja je spoštovanja vredno delo, polno ljubezni, prinaša pa nek notranji mir in blaginjo. Je dragoceno in govori v jeziku vsega sveta, če se lahko tako izrazim. Vsak lahko v njem vidi nekaj zase. Ustvarjalno ni kaj.
Oseba Vladuška sporoča …
Krasni metulji. Zelo lepi sta obe.
Oseba Tanja E. sporoča …
Zelo lepo, pravljično, LP:)