nedelja, 08. marec 2015

VSA V ROŽCAHKo na čisto navaden dan prejmeš darilo, preprosto zato, ker je nekdo tako začutil,
besede sploh niso pomembne. Občutek je čudovit. Hvala ti Zinka.
 
Tej čudoviti ženski sem danes namenila darilo, da malce presenetim nazaj,  pa še dan je
 primeren.
 
Mojim družinskim ženskam sem seveda namenila rožice, ki so se jim lepo podale voščilnice iz prejšnje objave
 
jutri pa še moje male pozornosti…………….
 Pokažem pa vam še rojstnodnevno darilce za Uršo.
 

Sicert malce pozna, a iz srca, tudi vam želim vse najboljše in lep dan žena, naj pa ne bo lep samo današnji dan,  ki je že skoraj pri kraju, takšni naj bodo tudi vsi prihodnji.

11 komentarjev:

 1. Pri tebi je že prava pomlad. :-) Krasne rožice tako na voščilnicah, kot v lončkih. :-) Lepo si pocartala ženske v družini. darilce, ki si ga prejela je čudovito. Lepo je prejeti drobno pozornost, še lepše pa je podariti nekaj, kar sam ustvariš. Zinka bo gotovo vesela tvojih izdelkov in rožice. :-) Voščilnica in verižica Za Uršo sta prekrasni. Všeč mi je tvoja misel, ki si jo napisala na koncu. .-))

  OdgovoriIzbriši
 2. Joj, kakšno veselje je in bo, ko bodo oz. so dobili tvoja darilca! Se vidi, da je vse pripravljeno iz srca. Ogrlica mi je fantastična in je videti kot bi bila zaštrikana.

  OdgovoriIzbriši
 3. Fenomenalen post,
  krasna darila
  imej en krasen teden
  lp Tamara

  OdgovoriIzbriši
 4. Lepo si se potrudila, krasna darila, prejemnice so lahko zelo vesele :)LP

  OdgovoriIzbriši
 5. Darja tokrat pa si mi dala dela z ugotavljanjem kaj si kao naredila in dodala in uh... se slinim poleg, mozgala bom še kasneje ;). Fenomenalno si pocartala svoje bližnje šjore - zaupaš kako si naredila košarice? Bi bli origami, pa nisem čisto prepričana, zlgedajo pa fantastično!

  OdgovoriIzbriši
 6. Easter Crafts - Easter Basket - How to Fold Origami Basket - Paper Crafts Kids
  https://www.youtube.com/watch?v=Jdop0Vn20vU
  Ne-Ja najprej hvala za lep komentar, prav tako hvala vsem predhodnicam. Vaše mnenje mi vedno veliko pomeni. Ko utegnem tudi za vas pripravim kakšen bonbonček. Upam da se boš znašla iz zgornjih povezav, drugače pa mi javi, ti jih še "mejlam". Najboljše da jih kar prekopiraš v you-tube. Sledila sem nazorno prikazanemu postopku in je šlo. Jih imam še nekaj, bodo za kakšno pisanko. Naj vam sije sonček. Darja

  OdgovoriIzbriši
 7. Hvala lepa, pravi Urška, ki jo z največjim veseljem nosi. Res znaš presenetiti in pocrkljati in vse je tako lepo izdelano. Pravo veselje je spremljati tvoj blog in komaj čakam novih zadev. Zanimive košarice z koktusi. Čarobno te je spremljati.

  OdgovoriIzbriši
 8. Uuu koliko krasnih darilc. In vse v stilu in barvito. Lep dan!

  OdgovoriIzbriši
 9. Košarice so res občudovanja vredne ..nekaj posebnega in unikatna embalaža za mini rožice. Vse ostalo nič ne zaostaja za tem darilcem...mojster si, ni kaj. Hvala za link...grem takoj gor oči spočit. čao

  OdgovoriIzbriši
 10. Krasno si vse pripravila, kot vedno, spedenano v nulo, vse od malih pozornosti, preko rož do daril.Tudi tebi želim lepe in sončne dni. Lp

  OdgovoriIzbriši
 11. Kako lepo znaš vedno presenetiti svoje bližnje.

  OdgovoriIzbriši