VSA V ROŽCAH



Ko na čisto navaden dan prejmeš darilo, preprosto zato, ker je nekdo tako začutil,
besede sploh niso pomembne. Občutek je čudovit. Hvala ti Zinka.
 
Tej čudoviti ženski sem danes namenila darilo, da malce presenetim nazaj,  pa še dan je
 primeren.
 
Mojim družinskim ženskam sem seveda namenila rožice, ki so se jim lepo podale voščilnice iz prejšnje objave
 
jutri pa še moje male pozornosti…………….
 Pokažem pa vam še rojstnodnevno darilce za Uršo.
 

Sicert malce pozna, a iz srca, tudi vam želim vse najboljše in lep dan žena, naj pa ne bo lep samo današnji dan,  ki je že skoraj pri kraju, takšni naj bodo tudi vsi prihodnji.

















Komentarji

Oseba oldpunca sporoča …
Pri tebi je že prava pomlad. :-) Krasne rožice tako na voščilnicah, kot v lončkih. :-) Lepo si pocartala ženske v družini. darilce, ki si ga prejela je čudovito. Lepo je prejeti drobno pozornost, še lepše pa je podariti nekaj, kar sam ustvariš. Zinka bo gotovo vesela tvojih izdelkov in rožice. :-) Voščilnica in verižica Za Uršo sta prekrasni. Všeč mi je tvoja misel, ki si jo napisala na koncu. .-))
Oseba Helena sporoča …
Joj, kakšno veselje je in bo, ko bodo oz. so dobili tvoja darilca! Se vidi, da je vse pripravljeno iz srca. Ogrlica mi je fantastična in je videti kot bi bila zaštrikana.
Oseba Ustvarjalni utrinki Tamara P. sporoča …
Fenomenalen post,
krasna darila
imej en krasen teden
lp Tamara
Oseba leycika sporoča …
Lepo si se potrudila, krasna darila, prejemnice so lahko zelo vesele :)LP
Oseba Ne-Ja sporoča …
Darja tokrat pa si mi dala dela z ugotavljanjem kaj si kao naredila in dodala in uh... se slinim poleg, mozgala bom še kasneje ;). Fenomenalno si pocartala svoje bližnje šjore - zaupaš kako si naredila košarice? Bi bli origami, pa nisem čisto prepričana, zlgedajo pa fantastično!
Oseba Metuljčica sporoča …
Easter Crafts - Easter Basket - How to Fold Origami Basket - Paper Crafts Kids
https://www.youtube.com/watch?v=Jdop0Vn20vU
Ne-Ja najprej hvala za lep komentar, prav tako hvala vsem predhodnicam. Vaše mnenje mi vedno veliko pomeni. Ko utegnem tudi za vas pripravim kakšen bonbonček. Upam da se boš znašla iz zgornjih povezav, drugače pa mi javi, ti jih še "mejlam". Najboljše da jih kar prekopiraš v you-tube. Sledila sem nazorno prikazanemu postopku in je šlo. Jih imam še nekaj, bodo za kakšno pisanko. Naj vam sije sonček. Darja
Oseba suzana sporoča …
Hvala lepa, pravi Urška, ki jo z največjim veseljem nosi. Res znaš presenetiti in pocrkljati in vse je tako lepo izdelano. Pravo veselje je spremljati tvoj blog in komaj čakam novih zadev. Zanimive košarice z koktusi. Čarobno te je spremljati.
Oseba Hali sporoča …
Uuu koliko krasnih darilc. In vse v stilu in barvito. Lep dan!
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
Košarice so res občudovanja vredne ..nekaj posebnega in unikatna embalaža za mini rožice. Vse ostalo nič ne zaostaja za tem darilcem...mojster si, ni kaj. Hvala za link...grem takoj gor oči spočit. čao
Oseba Zvonka sporoča …
Krasno si vse pripravila, kot vedno, spedenano v nulo, vse od malih pozornosti, preko rož do daril.Tudi tebi želim lepe in sončne dni. Lp
Oseba Vladuška sporoča …
Kako lepo znaš vedno presenetiti svoje bližnje.