KNJIGA - VOŠČILNICA - SREČA



Rada bi vam pokazala svojo prvo knjigo-voščilnico. Kljub nekaj napakicam, na katerih pa se učim, sem vesela da mi je uspelo.
Zunaj sem odtisnila misel o sreči in seveda naslovnico pometuljčkala. V notranjost sem dodala voščilnico  z rožicami in metulji za rojstnodnevno voščilo, na desni pa je stran za darilo, kamor sem tokrat dodala uhančke, ki sem jih izdelala po navodilih iz Mavelu bloga in jih obesila kar v luknjice, ki jih naredi moj novi luknjač. Nove distress blazinice sem uporabila na ozadju, kapljice ki sem jih pošpricala preko zobne ščetke so se lepo razlile, nanje pa sem naredila bokeh tehniko s krogi z belo blazinico. Ker se sreča z delitvijo veča, je knjigica že na poti..........
Prijavljam jo na Marinin nagradni izziv, ki ga je pripravila ob tretjem rojstnem dnevu čudovite spletne trgovinice. Čestitam! Kot sem zapisala; pri njej velikokrat poiščem ustvarjalni navdih in seveda veselo nakupujem. Podčrtan ustvarjalni material je iz njene trgovinice. Ker bo kmalu drugič postala mamica ji želim veliko sreče v družinskem krogu, pa pozdravček tudi očku in mali Lizi. Vsem skupaj, tudi vam drage ustvarjalke pa eno srečno poletje.
 



Komentarji

Oseba Tina Z. sporoča …
krasni bokeh, krasne barve.
Oseba Helena sporoča …
Metuljčica Darja, perfektno! Nič ni videti, da bi se te škatlice šele učila! Čisto profesionalna je. Krasno darilo.
Oseba Ne-Ja sporoča …
Tole je pravi perfekcionizem ne pa rpvipoizkus - Darja fenomenalna knjižica in tehnika :). Všečkam na polno!
Oseba oldpunca sporoča …
Draga Metuljčica, tvoj prvi poskus izdelati knjigo-voščilnico je zadetek v polno! :-)) Napakice verjetno vidiš samo ti. Čudovito si ustvarjala. Super špricanje, super bokeh. :-)) Uhančki so pa pravi cukerčki. Lepo, da metuljček "pazi" na njih. :-))
Oseba Mojca sporoča …
joj kako je vse lepo, sploh ozadje me ne prevzelo! res lepo narejeno! lp
Oseba Vladuška sporoča …
Krasno si jo izdelala, zelo lepa je. Tudi ti nadvse uživaj v poletju.
Oseba Ustvarjalni utrinki Tamara P. sporoča …
Fenomenalna
lp Tamara
Oseba suzana sporoča …
Prijateljstvo je biti brat in sestra; dve duši, ki se dotikata, pa se ne spojita. Vsaka pusti drugi dihati, to je nekdo, ki daruje in ne zahteva. Hvala, ker čutiš, kdaj si mi potrebna. Hvala za vse lepe misli in presenečenja. Izdelek je čudovit, ti pa si prava ustvarjalka z vsemi zvezdicami.