PETI VESELODECEMBERSKI IZZIV - PRIPRAVE NA PRAZNIČNI ČAS VESELJA



UVERTURA V PETI VESELODECEMBERSKI IZZIV

Upam, da se ga tako kot sama, veselite tudi ve. Zdaj ko se družimo že peto leto, mislim, da ni potrebno dajati podrobnih navodil. Ključne besede bodo v naslovu vseke objave, slike pa v pomoč, če sem bila mogoče za koga nejasna.
Lani so škatlice presenečenja popestrili Tinini medvedki, letos pa hišice njeni palčki in angelčki.
Čez leto sem nekje izgubila ustvarjalno muzo in veliko zadanega nisem uspela izdelati.  Nisem razveselila nekaterih meni dragih ustvarjalk z rojstnodnevnimi voščilnicami, kot to rada storim, nisem…..; pa ne bom naštevala, pa tudi na 50-ko se ne bom zgovarjala, tako pač je, upam da bilo!
Še zdaleč tudi nisem naredila vseh nalog naših dveh učiteljic Tine in Vladke, a mislim, da kljub vsemu zaslužim čisto petko, pa še peti izziv je, lepo prosim no.....Odtisnila sem res veliko (predvsem) modrih palčkov in angelčkov, tako da jih vidim že v spanju in ker se učim imeti najprej rada sebe, se bom od zdaj naprej malo pohvalila, ker tale babica sindrom me pa seveda ni izpustil in tudi letos pripravljam adventni koledarček .

Zdaj vidim kako tečejo leta. Moja sinova, pa tudi sestrine hčerke so koledarčke že prerasle in zdaj ko ustvarjam z in za vnučka vidim, da sem ena srečnica.   Glede na lanski Nikov odziv sem imela letos še večji zalet. Danes bom končala kartice z nalogami, pa še samo 5 škatlic za čokoladice moram izrezati, bi jih že, a mi je zmanjkalo papirja. 
Družile se bomo od 1.12. do 31. 12. 2018 do 23.59 ure.


Prisrčno vabljene tudi  letos.  Torej  začnemo v soboto,  ko bo pod objavo tudi link,  kamor  boste lahko čez cel december lepile svoje izdelke.  Nagrajevala pa bom letos na novega leta dan.  Števila prijavljenih izdelkov ne bom omejila,  čisto vsakega izdelka pa bom seveda zelo vesela. 
Uživajte kljub turobnim dnevom in veselite se, kajti juhuhuuuuuuu, veseli december bo kmalu tu. 
Se beremo v soboto.









Komentarji

Oseba Klara sporoča …
Hihi, k sreči so palčki tako luštni, da nič hudega, če že sanjaš o njih! Upam, da se mi letos spet uspe pridružiti izzivom! Adventni koledar pa že vidim, da bo čudovit!
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
Sicer sem mislila, da se bom vsaj malo odpočila, ker sem ravno danes zaključila z vsemi nalogami 6. razreda...ampak...tradicija je tradicija...ne smem manjkat, pa če gnojne vile padajo z neba. Jasno, da bom zraven....se že veselim. Že vidim, da bodo adventne škatlice spet za okol past. Me pa zanima, s katerim lepilom jih lepiš skupaj, da se ti ne razpadejo. Lani sem delala z bleščečim papirjem in ker ima ta papir kar precej gramature so se mi odpirale, tako da sem jih morala priklanfat skupaj.
Ej, a sem že napisala, da komaj čakam in da sem že v nizkem štartu.....3,2,1....ZDAJ!!!!!!!
Oseba leycika sporoča …
Jeeej super se že veselim novih izzivov, ki boš jih pripravila :) Tile anglčki ter palčki so takoo simpatični, tak da res ni čudno če še jih sanjaš :)
Oseba Metuljčica sporoča …
Hoja dragi moji, pozdravček tebi nasmejana Klara (res bom vesela če se boš uspela pridružiti), Mojca brez tebe pa itak ne gre. Glede lepila je pa pri bleščicah res križ. Sem se tudi jaz namučila, če sem želela bleščeč papir prilepiti na bleščeč papir. Sem pa k sreči delala s samolepilno folijo, ki sem jo lepila na navaden papir. Meni je še vedno najboljše lepilo tisto v mali tubi od Rayherja, če pa se le da, delam z obojestranskim lepilnim trakom.
Oseba Metuljčica sporoča …
Pozdravček Lea. Saj veš da rada pokukam k tebi in ravno prihajam od tvojih čudovitih Božičkov. Tako so me očarali, da sem se skoraj z njimi zaprla v notranjost voščilnice....Dobrodošla k izzivu.
Oseba Ne-Ja sporoča …
Čudovita predpriprava in verjamem da sanjaš tole škrtajo bando - vendar bodo iskrice v Nikovih očeh poplačale ves trud. Komaj čakam, da pokažeš celoto in seveda upam, da se mi uspe priključiti tudi letos tvoji karavani veselo-decembrskega ustvarjanja :)
Oseba Valerija sporoča …
Saj ne morem verjeti...to je pa bil prenos misli. Sem ravno včeraj razmišljala o tvojem veselodecembrskem izzivu in se spraševala ali letos bo ali ga ne bo... In evo, napovednik je že tukaj. Zelo se že veselim tvojih prekrasnih izdelkov in ključnih besed... sem prepričana, da se ti bom kljub pomanjkanju časa s kakšnim izdelkom uspela pridružiti.
Lp
Oseba Helena sporoča …
Zopet en tvoj projekt, ob katerem samo usta odprem (in oči) :) Škatlice, kartice z nalogami, angelčki in palčki - ni, da ni. Super si vse skupaj zamislila in seveda izpeljala. Tako bo tudi s tvojim decembrskim izzivom. Se že veselim sobote ...
Pozdrav!
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
Hvala. Sama sem najprej lepila z Rayherjevim lepilom za papir (bela tuba) ampak bleščice ne primejo. Sčasoma se odlepijo. Bo treba res poizkusit z obojestranskim.
Oseba Metuljčica sporoča …
Hvala ti, seveda dobrodošla.
Oseba Metuljčica sporoča …
Se mi zdi da bi nekaj manjkalo če nebi bilo veselodecemberskega izziva. Me veseli, da si se tudi ti spomnila nanj in če boš utegnila bom seveda vesela tvojega sodelovanja.
Oseba Metuljčica sporoča …
Helena hvala ti za vspodbudo.
Oseba oldpunca sporoča …
Upam, da se pravočasno "vrnem" iz potepanja, da se bom lahko brez drugih ovir pridružila tvojemu izzivu. :-) Se že veselim iskanja ključnih besed in Nikovega adventnega koledarja. :-)
Oseba moi sporoča …
Tudi nas vsako leto presenetiš s svojim bogatim adventnim koledarjem in vem, da bo letos tolkel rekorde. Krasne kartice in škatlice in čudovit koledar (sem že imela priliko pokukat kako bo zgledal ;)
Komaj čakam, da se začne!
Oseba Metuljčica sporoča …
Sonja lepo počasi. Ko bi ti vedela kako jaz uživam ob tvojih objavah, si skuham kavico in potem čisto padem v tvoje potovanje, ki ga tako lepo deliš z nami. Vesela bom če bos sodelovala, če pa ne boš utegnila pa čisto nič hudega, ker si meni osebno že ogromno dala s svojo kroniko, ki jo tako rada berem, pa seveda z ustvarjalnimi objavami tudi.
Oseba Metuljčica sporoča …
Draga Martina, hvala ti, saj veš da veliko dam na tvoje mnenje. Tudi jaz komaj čakam da se začne........
Oseba Ustvarjalni utrinki Tamara P. sporoča …
Vse se zgodi in poteka z nekim višjim razlogom.
Včasih angelčki preusmerijo našo pot, drugič nam palčki malo ponagajajo, a pomembno je da se druga na drugo spomnimo, da nosimo v sebi čisto misel in toplo srce. Lep start in tvoj rojevajoči se adventni koledar je že sedaj čudovit,
Vse dobro
pozdravček Tamara
Oseba Metuljčica sporoča …
Pozdravček Tamara in lepa hvala za tvoj komentar. Tudi tebi vse dobro.
Oseba Cvetoči travnik sporoča …
Pozdravček Darja, saj sem nekje že zasledila, da se tudi pri tebi "dogajajo naloge"😉, sem pa glede tega bolj počasna in me je danes na to spomnila Mojca(saj veš katera, a ne?😉). Bom z veseljem sodelovala, če le naloge ne bodo pretežke-no bom počakala do sobote😉. Lep pozdravček k tebi Andreja 😘🤗
Oseba Metuljčica sporoča …
Pozdravljena Andreja. Super si in hvala ti, da si se javila. Želim, da bi bil izziv v veselje, ne v breme in več kot razumem da se vsega nakopiči. Naloge pa sploh niso težke in seveda več kot dobrodošla.
Oseba Zvonka sporoča …
O Darja, vidim, da si spet silno ustvarjalna in si "čist not padla", a ne. Kolikor si nam zaenkrat dovolila pokukati, se že vidi, da bo adv. koledar spet nekaj posebnega, enkraten in unikaten. In kako je fino, da zraven tako zelo uživaš. Se pa pridružim tvojemu veselodecembrskemu izzivu, če bo le mogoče, saj mislim, da sem se vsako leto. Pozdrav.
Oseba Metuljčica sporoča …
Pozdravček Zvonka. Hvala ti za vsakoletno sodelovanje. Tudi letos bom vesela, če se boš utegnila pridružiti s svojimi čudovitimi izdelki.