Kot bi mignil, se je leto zasukalo naokrog in še malo pa bomo vstopili v najlepši, najbolj skrivnosten mesec v letu, mesec december. Rosno mlada srca, pa tudi tista z leti obtežena, drhteče hrepenijo po tistem veselju, miru in ljubezni, ki jih prinaša praznični čas.

                   

Čas, ko prižgemo prvo svečko na adventnem venčku pomeni tudi vstop v veseli december, zame pa tudi začetek, letos že osmega veselo decembrskega izziva, ki se začne to sredo. Poleg modrega gumbka za galerijo, sem vam na desni strani pripravila tudi značko izziva za letos, ki jo lahko delite. 

Gre za čas, ko so družine nekoliko bol povezane med seboj, čas prijateljstva, čas miru in čaroben čas praznovanja.  Vse to naznanja ena sama svečka na venčku, ki smo jo prižgali že včeraj.

Navdušil me je Magdin venček, s katerim je odprla izziv Adventnih venčkov, zato sem se tudi sama malce poigrala z izrezi papirčkov, ki sem jih pokazala v prejšnji objavi. Iz varnostnih razlogov pa sem se potem odločila za prvo različico. Letošnji venček lepim v galerijo ArtMBR - Izziv adventni venčki.

Nisem vešča pri ustvarjanju s potiskanimi papirji, zato mi je letošnji izziv v učenje. Prvo kar sem ugotovila je to, da me ti lepi papirčki in izrezi premamijo. Resnično je potrebno biti previden, pri nalaganju, čeprav je presneto luštno nalagati, tudi tu velja pravilo; več je manj….. Se beremo v sredo. Vse dobro.


 


Komentarji

Oseba Helena sporoča …
Darja, prekrasen venček in naj vas še naprej povezuje v veselju, radosti, prijaznosti, dobroti ...
Potiskani papirji so tudi meni v izziv. Za ozadje pri voščilnici še gre, za kaj več pa sem v temi :)
Lep zimski pozdrav!
Oseba moi sporoča …
Krasen venček. Naj bo ta čas res posvečen umirjenemu življenju in veselemu pričakovanju.
Oseba Anonimni sporoča …
Komaj sem čakala, da svoj čudoviti venček, ki si mi ga nakazala, postaviš na mojo Mizo adventnih venčkov. Kot sem predvidevala, je zažarel v tej čudoviti barvi. Kar se tiče papirčkov, h katerim si našla čudovite barvno ujemajoče sveče, se kar pridružujem tvojemu razmišljanju, da je njihova uporaba izziv, ampak se splača. Komaj čakam kak nov izdelek iz tvoje letošnje praznične kolekcije. Upam, da tale simpatičen Hrestač, ki se skriva v mašni pristane v Klarini omari.
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
Izredno lep je....moj je....vsako v nastajanju in vsako leto pravim eno in isto....letos ga bom pa imela....pa nikoli ni nič iz tega.... Naj ugibam...letos je tvoja barva bordo, ali se motim??? Še ena, ki ni preveč vešča v kombiniranju potiskanih papirjev. Ampak...veš da se bom potrudila, pa še skladanco papirjev upam, da bom porabila.
Oseba Valerija sporoča …
Uau, kako zelo lep venček. Krasne barve in detajli.