Classic Christmas Collection - Stamperia


Mamijo me ti lepi papirčki, praznični so mi še posebno pri srcu. Vidim da star pridih prazničnosti še vedno ogreje srca….

Set si lahko ogledate tule, je od Stamperie, imenuje pa se Classic Christmas Collection.


Tokratni album je navdušil mojo dobro prijateljico in je oddan. Še pred oddajo pa sva kar pri njej posneli video. Lepo je bilo poslušati njeno navdušenje in ideje kako ga bo opremila……….Vesela sem, da sem sebe in vas izzvala z uporabo dizajnerskih papirjev, saj imam le še en set prazničnega scrapbook papirja, ki ga še nisem uporabila. 

Vabljene k sodelovanju. Gumbek za objavo vaših izdelkov (galerijo vaših izdelkov) najdete na tej povezavi.

Če imate čas si lahko ogledate originalno hitrost videa, v nasprotnem primeru pa prvega, ki je hitrejše verzije. Velik praznični objem, varno, na daljavo.



ORIGINALNA HITROST









Komentarji

Oseba Tina Z. sporoča …
Ti si res neverjetna, kako lep dizajn in postavitev.
Oseba suzana sporoča …
Fantastično. To pa je carski album.
Oseba Ustvarjalni utrinki Tamara P. sporoča …
Čudovito. Prekrasen album. Lep pozdrav :)
Oseba ArtMBR sporoča …
Najprej iskrene čestitke za pogum, da si razrezala tako lepe papirčke kot so tej kolekciji. Srečnica tista, ki te je prepričala, da si album oddala iz rok. Jaz ga nebi nikoli. Všeč mi je, kako si album sestavila tako, da tudi po vlaganju slik ostanejo vidni prečudoviti detajli vzorčnega papirja. Vzpodbuda za uporabo potiskanega papirja je velika. Hvala tudi za filmček, ki se ga res splača pogledati. Jej, jej Darja vzdihovanje in vzdihovanje povzroča tole tvoje delo. Samo še slikico prilepiš v moj izziv, saj je na njej bogato okrašena smrečica, brez katere v zgodbi o Hrestaču ne gre.
Oseba Unknown sporoča …


OSTANEŠ BREZ BESED DARJA!!
Oseba moi sporoča …
Res krasno sestavljen koledar. Blagor tisti, ki ga je dobila.
Oseba Aleksandra sporoča …
Koliko dela je bilo vloženega v ta prečudovit album.
Oseba oldpunca sporoča …
Vau, kako lepo si sestavila ta album. <3 Res balgor tisti, ki ga je dobila.
Oseba Helena sporoča …
Ojej, kakšna mojstrovina! Gledam in gledam. Kakšen občutek je šele takrat, ko kaj takšnega imaš v rokah ter listaš in primeš v roke vsak delček posebej.
Oseba *Urška* sporoča …
Točno vem, kako veliko truda in preciznosti je potrebno pri izdelavi takšnega albuma. Zato ti lahko samo čestitam. Odlično si uporabila papirčke in nadvse mi je všeč, da si pustila prostor tudi za fotografije. Moj velik poklon !!!
Oseba Valerija sporoča …
Uau, kako je pa to lepo. Čestitke in kapo dol!!!
Oseba Moje drobtinice23 sporoča …
Kajne, kako lepo je delati tak album. Je sicer veliko dela in truda. Pogled na končni izdelek in iskrice v očeh obdarovanca pa je veličasten. Veden vsake ure, ki jo porabiš za izdelavo albuma.
Bravo, prečudovito delo si opravila 💖