ADVENTNI KOLEDAR V OBLIKI ALBUMA


    Juhuhuuuuuuuuuu, veseli december je tu!         

Danes vam pokažem kako sem uporabila SCRAPBOOKING PAPER - MINTAY PAPERS - CHRISTMAS STORIES. Set si lahko ogledate tule.

V setu je tudi list števil od 1 do 25. Izrezala sem ga tako, kot lahko vidite na sliki zgoraj. Z njimi sem zaprla kuverte, v katere sem dala malo presenečenje in za vsakega po en evro.  V setu je tudi list za izrezovanje detajlov, ki služijo za krašenje. Bilo je kar nekaj rezanja, da sem okrasila album. Album je namenjen zapisanim nalogam in fotografijam prazničnega dogajanja. Nekatere  naloge so vidne, druge so skrite za polknicami, spet tretje pa zataknjene v žepke. V albumu pa je seveda tudi veliko prostora za fotografije prazničnega dogajanja.                                                                      

Za končno sliko pa sem izrezala očka srnjaka, mamo srnico in njuna dva mladička in jim dodala nekaj praznični okraskov.

Album sem že oddala, saj je danes že potrebno opraviti prvo nalogo in se seveda sladkati in naučiti varčevati. Nik in Jaka sta za akcijo in pravo veselje je ustvarjati zanju.

Upam, da sem vas navdušila nad potiskanimi papirji in da se bo galerija veselo decembrskega izziva hitro polnila. Res se veselim. Svoje izdelke lahko lepite tule, ali pa kliknete na značko letošnjega izziva na desni strani, ki vas pripelje do objave kjer je link za oddajo vaših izdelkov iz potiskanega papirja.
Video je obupen, saj sem z eno roko snemala, z drugo listala tik pred oddajo, zato sorry. 

Komentarji

Oseba Helena sporoča …
Darja, nimam besed, da bi opisala ta adventni album. Neprecenljivo, prečudovito, dih jemajoče ... Noro, noro, kaj si ustvarila in kako si se potrudila pri vsaki strani in seveda nalogah, ki jih bosta Nik in Jaka seveda z velikim veseljem izpolnjevala.
Oseba moi sporoča …
O, spet si si dala dela in naredila čudovito presenečenje.
Oseba ArtMBR sporoča …
Draga sestrična moja zlata. Velikokrat sva že slišali, kakšno bogastvo imava, ker imava tako veliko in ljubeče sorodstvo. In da je znotraj tega sorodstva tudi posamezna družinica, ki nam je največji zaklad. S tem albumom si tako, kot že neštetokrat do sedaj, v pravljico spremenila čas pričakovanja svojima dvema vnučkoma. Na kaj vse si pomislila in vkomponirala v ta kvader 20x20x X...(kolikor te poznam, tudi tretja dimenzija X ni tanka). Koliko km so naredile škarje, kolikokrat je rožljal strojček, kolikokrat si prelagala, zlagala, lepila in pri vsem tem so bile tvoje ideje in želje, kako zaposliti in presenetiti mala dva. Pa se ti zdi, da je na koncu že zmanjkalo prostora za vse, kar si si zamislila. Prav gotovo ni šlo tako na hitro, kot si album prelistala. Hvala ti za to tretjo dimenzijo prikaza čudovitega izdelka iz še bolj čudovitih papirčkov. Da o vsebini nalog sploh ne govorim. Moje oko ni spregedalo tvojega priporočila, da si ogledajo film o Hrestaču, zato bi bila hvaležna, če to stran albuma žrtvuješ še za mojo Klarino omaro. Res neprecenljivo bogastvo ustvarjalnih sposobnosti, ki jih prenašaš na mlade rodove. Neizmerno sem uživala ob pregledovanju tvoje objave in upam, da ga bom kdaj lahko občudovala tudi v živo.
Oseba iris-irena sporoča …
Lahko rečem samo "wauuuu", tako lepega in zanimivega adventnega koledarja še nisem videla.
Vse pohvale in moj globok poklon.
Lep pzdrav.
Oseba suzana sporoča …
Ja, draga Metuljčica, vedno nadgradiš samo sebe. Ustvarjanje za vnučka, pa je še veselje. Čarobnost albuma z nalogami in presenečenji pa je radost za mlado družinico. Čudovito. Čudovit album in nekaj posebnega, drugačnega. Vsem želim ta prazničen december, da vas združuje, da čutite mir v srcu, radost in veselje naj vas preplavi tako močno, da vse to ponesete v novo leto 2022, poleg tega pa še zdravja in sreče vsem želim.......
Oseba Moje drobtinice23 sporoča …
Lepšega adventnega koledarja res še nisem videla. Dokaz kako zelo uživaš v ustvarjanju so tvoji izdelki. Verjamem, da sta bila vnučka nadvse vesela in hkrati presenečena. Želim ti lep decemberski čas.
Oseba cebelica sporoča …
Tvoj album je naravnost čudovit. Bi ga kar gledala in gledala in gledala ... Kapo dol, res. Mojstrica si! xx