Še malo, pa bomo krasili smrečico.....

Božično novoletni prazniki so kot zatočišče, kot tisti mirni kotiček, ki ga vztrajno iščemo skozi vse življenje. Pridejo s tihim pišem vetra, nas milo pobožajo in ostanejo ravno prav dolgo, da se umirimo, ustavimo vedno hitrejši korak in se zazremo vase ter drug v drugega.........
S to mislijo sem pričela zapis kronike letošnjega decembra, ki jo vsako leto pišem od 1. do 24. decembra, potem pa jo svojim domačim preberem, ko okrasimo smrečico, seveda dodam kakšno pametno na svoj  mlin,  po “manimo in ženino”.
Ko sem videla komplet štampiljke in Embossing Folder-ja, ki ga lahko vidite v ozadju, sem bila vsa navdušena, a sem  morala biti potem precej vstrajna in natančna, da mi je uspelo uskladiti oba.

Komentarji

Oseba Vladuška sporoča …
Lepo si začela s pisanjem kronike in res je to poleg dopusta edini čas, ko se nekoliko ustavimo, se zamislimo in postojimo. Tale deklica se je že veselo lotila okraševanja, jaz pa sem se ga nekaj žm, nekaj pa ta vikend :)
Oseba Mojca sporoča …
Tvoja čestitka je krasna in lepo si skombinirala vseskupaj. čudovita. lp
Oseba Ustvarjalni utrinki Tamara P. sporoča …
Zelo lepa voščilnica, veselo okraševanje.
Tamara
Oseba Andreja sporoča …
Zelo lepa voščilnica :-))
Oseba Nella sporoča …
Zelo lepa in vidim, da s temi kompletki pridejo ven super rezultati. Še ena stvar na seznamu 'rabim' :) Pa veselo pisanje kronike in okraševanje.
Oseba Marina sporoča …
Joj kako super si napisala uvod kronike ali pa uvod posta=) Voščilnica je pa čudovita=) Se pa strinjam, da so kompletki štampiljk in pa embosing srajčk enkratni in se ven dobi res super efekt=) Lepo bodi...