UPIHNILI SMO PRVO SVEČKO...

Opisati čudovitega družinskega dne, se preprosto ne da, takšni lepi čutni občutki so tisti, ki dajo prav poseben čar, saj veste, tiste  lepe spomine,  ki še dolgo živijo in ljubijo dalje…..
Sem seveda morala takoj napisati objavo, čeprav bi se našla ša kakšna boljša slikca...........
 Ko sem opazovala Nikovo mamico sem bila prav ponosna.  V tisti želji, da bi bil ta dan nekaj posebnega, je prav žarela.  Se mi je zdelo, da je moja ustvarjalnica prav zaživela, ko sem jo opazovala kako je lepila medvedke, kako je bil v njej tisti materinski nemir, ja, takšne so prave mame….Res je lepo imeti takšno snaho. Cottage Cutz šablona izreže vsak delček posebej in res je bilo veliko sestavljanja in barvanja, je pa potem bilo pravo zadoščenje. Kamor si ga postavil je pasal.
 Klemen je bil glavni kuhar in pravi mojster žara, da slučajno ne pozabim pohvaliti sina, svojega prvorojenca. Le kaj si človek lahko lepšega želi, kot da je njegov otrok srečen, to je tisto kar je meni,  kot mami pomembno. In ravno na materinski dan, smo tudi praznovali, res prečudovito, da se je tako poklopilo.

Tortica je imela seveda tudi balončke in medvedka s kitaro in mislim, da je Nik pridno »maznil« vse po vrsti in se pošteno posladkal.  Ko sem se jo namenila slikati je bila že seveda razrezana, sem pa prepričana, da je pristala v kakšnem fotoaparatu tudi solo. 
Seveda tako kot brez tortice tudi brez daril ne gre.  Za našega srčka smo primedvedkali eno otroško kitaro, pa malce poskrbeli da bo našemu fantu toplo, vse ostalo pa prepustili njihovemu izboru.


Tema 1. Rostnega dne, so bili poleg medvedka še gugalni konjiček in balončki.  


Napis Nik mi je že  lani podarila Martina, ki je tako pozorna prijateljica, da imam vedno občutek, da se ji premalo zahvalim. 

  
Me je pa prav posebno ganila še ena prijateljska poteza. Nastala je zgodbica o Niku, a njej bom namenila posebno objavo.
Pravi balončki so bili vsepovsod, še sama sem jih pomagala vezati in prav uživala sem, ko sta nas tako lepo vključila v priprave in se nam je celi teden luštno dogajalo.  Papirnati pa so skupaj s konjički in medvedkom, ki igra na kitaro krasili dekoracije, ki so nas pričakale.  Njami, kako so bili dobri tile mafini.



Pričakal nas je tudi pravi  foto studio in slikice so res lepe, a ker je metuljčica namenjena ustvarjalnemu delu, vam pokažem ustvarjalni pridih. 


Čudovitih je bilo tudi 12 mesečnih slik, ki so prikazovale Nika od rojstva do 1 leta, da pa ne govorim o knjigi, ki jo mamica tako pridno piše za Nika in smo jo seveda vsi prebirali  in okvir s prvimi oblačilci, sliko ultrazvoka, pa še in še..........sigurno sem še kaj pozabila......  
Rojstni dan sta poleg staršev, obeh ponosnih babic, prababice, obeh dedkov in pradedkadedkov, popestrila seveda tudi ponosna in skrbna teta in stric, pa moje tri nečakinje in njuna starša. Anže je raztegnil meh, Klara kitaro, sestra in svak pa sta po izvrstnih animacijah znana že iz rojstnih dnevov najinih fantov. 
 Zvečer ko sem objela svoja starša in se poslovila, ter jima zaželela varno vožnjo proti domu, se me je lotila nekakšna nostalgija.  Upam da bo, tako kot je njima uspelo, s svojim vedenjem vplivati na lepe odnose z nami, uspelo tudi meni. 

Nik je zdržal. Zvečer je seveda potreboval najprej kopanje, pa seveda mamico, da je po napornem dnevu sploh lahko zaspančkal.  Klemen pa je nam in Natalijinim staršem pokazal še fotografije in posnetke doživetega dne,  potem pa smo šli tudi mi k počitku. Še dolgo nisem zaspala, se mi je še kar dogajalo……..

Komentarji

Oseba Tina Z. sporoča …
to pa je praznovanje in pol! čisto posebno in vse tako lepo usklajeno, pa ta foto studio mi je všeč, super ideja. in vsi ti medvedki s kitaro, pa še mafini, vau ... čestitke malemu korenjaku. takšni dnevi so res neprecenljivi!
Oseba suzana sporoča …
O, to pa je eno lepo slavje. Čudovita okrasitev in lepe barve za takega korenjaka. Že 1 leto, dogodivščin in spominov je bilo veliko. In tale foto studijo je odlična ideja. Tako zagotovo vsi dobite lepe slike za spomin. Ja težko je zaspati ob tako lepih dogodkih, saj si jih vedno želimo podoživeti vsaj še malo. In tale medvedek s kitaro je prav posrečen, torej boste v svojih krogih imeli še enega veselega glasbenika.
Oseba Valerija sporoča …
Ooo, kako lepo ste vse pripravili. Zelo lepa dekoracija in gotovo prav tako lepo praznovanje. Vse najboljše malemu navihancu.
Oseba moi sporoča …
Čudovito praznovanje, dobro organizirano in lepo okrašeno. Na vse sta mislili in Nik je gotovo užival. Pa ne samo on, tudi tudi tvoja cela razširjena družina. Krasno, da ste bili tako zbrani in gotovo je bil to dogodek leta.
Oseba oldpunca sporoča …
Zlata babica! Prav čutim tvojo srečo iz vsega napisanega. Čudovito dekoracijo za prelepo praznovanje si priravila. Pa saj sem vedela, da bo tako. :-)))
Oseba Helena sporoča …
Jej, kakšno praznovanje! Brez problema bi lahko imela "firmo" za organizacijo zabav :) Od A do Ž pripravljeno, domišljeno, organizirano. Niti predstavljam si ne, koliko časa si porabila za to. Po opisanem sodeč, je bilo vse 100% povrnjeno in še več.
Všeč mi je, ker je bilo vse v nekem stilu in je imelo rdečo nit. Medvedki kitaristi so mega. In seveda vse ostalo.
Oseba Mojca sporoča …
kako lepo si vse zorganizirala! res lepe dekoracije. lp
Oseba Janja sporoča …
Zelo lepo praznovanje je za vami. Organizacija in vse dekoracije skrbno in lepo izdelane. Lp
Oseba Vladuška sporoča …
iii, kakšno krasno praznovanje. Prav vsi ste se potrudili in mislili na vse. Še na foto studio. Svetovna ideja. Prečudovito je vse skupaj. Imejte se tako lepo še naprej.
Oseba Majda sporoča …
Pravljično praznovanje, tako mehko in nežno, pa še veliko modrosti vmes :-)
Čestitke slavljencu pa še babici zraven za ves njen trud!
Pomladni pozdravček, Majda
Oseba Ne-Ja sporoča …
Čestitke malemu možu za prvo svečkjo! Zelo lepo ste se vsi skupaj potrudili in prirpavili pravljično praznovanje - to si bo zagotovo zapomil ;)